Over ons

OVER ONS

Nienke: “jaren geleden, toen de kinderen nog klein waren, zat ik uren te zoeken op internet naar de leukste vakantiehuizen en agriturismi  voor onze gezinsvakanties in Italie. Tijdens deze heerlijke vakanties ontstond de wens voor een eigen huis in Italie. Dit hebben we 9 jaar geleden gevonden in Le Marche.  Inmiddels ken ik de streek door en door en voel ik me onderdeel van het Italiaanse leven. Na 30 jaar gewerkt te hebben in de gezondheidszorg besloot ik het roer om te gooien. Nu de kinderen het huis uit zijn breng ik de meeste tijd door in deze geweldige streek”.

Jorina: “als kleinkind van een Italiaanse opa stroomt het bloed kennelijk toch waar het niet gaan kan. Ik heb altijd met plezier in Amsterdam gewerkt als communicatie-adviseur bij grote bedrijven. Ook wij hebben het roer omgegooid en wonen al weer 8 jaar in Le Marche. Onze kinderen zijn hier geboren en gaan naar school in het dorp. Door het organiseren van huwelijken in Italie kom ik op de meest bijzondere plekken en heb ik veel contact met lokale mensen. Zij vroegen mij of ik hen kon helpen bij de verhuur van hun vakantiehuis”.

Klik hier voor onze vakantiehuizen
Over ons

CASA VACANZA ITALIA

Goede service, snelle reactietijd, advies op maat. Dat kunt u verwachten van Casa Vacanza Italia. Wij zijn een kleinschalig, persoonlijk agentschap en kennen al onze locaties en wat er in de omgeving te doen is. Uw wens is voor ons het uitgangspunt om de juiste vakantieplek te vinden. U kunt via de site boeken, maar ook helpen we u graag persoonlijk door middel van een telefoontje of email.

 

REGELMATIG NIEUWE ACCOMMODATIES

Ons aanbod van accommodaties wordt regelmatig uit gebreid.  Indien u er niet uit komt op de site aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wellicht hebben we net uw droomhuis gevonden.

Laat ons weten wat u zoekt!
Over ons

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS?

Fam. CvdH uit Naarden (gezin met oudere kinderen)

“Hospitality zoals je het graag wil”

Snelle service, perfecte advisering. We hadden af en toe wat vragen, kregen direct antwoord.

 

aug 2016
Fam. S. uit Zeist (gezin met jonge kinderen)

“Super service, perfect advies voor locaties!”

Snelle reactietijd, uitstekend advies en goede tips over de omgeving maakte het tot een geweldige vakantie.

Ga zo door!

juli 2016
Fam. M uit Naarden (gezin met oudere kinderen)

“Snelle en duidelijke communicatie”.

Goede vertaling van onze wensen naar een door hen gezochte locatie.

aug 2016
J. van Dam

“Nienke en Jorina hebben ons prima geholpen met het vinden van een huis dat we voor een half jaar konden huren. We hebben over twee dagen verspreid een deel van de Marken samen doorkruist, wat een combinatie van streekkennis en een geschikt huis opleverde. Ze komen alle afspraken stipt na. Ook tijdens de huur verliep alles uitstekend, zoals onderhoud aan de tuin, kleine dingen aan het huis. Ik zal ze weer vragen naar een geschikt onderkomen als ik weer die kant uit wil.”J.van Dam

november 2016